071 402 26 21 eval@eval.nl

logomobiel

Certificaten en erkenningen

Eval heeft diverse officiële certificaten en erkenningen. Dat garandeert dat de werkzaamheden die wij voor onze opdrachtgevers verrichten – zowel in kwalitatieve zin als qua milieu en veiligheid voor uw en onze medewerkers – aan de allerhoogste eisen voldoen. De keurmerken die wij mogen gebruiken, zijn:

  • BRL6000: Ons elektrotechnisch kwaliteitsbeleid is erop gericht blijvend te voldoen aan de eisen zoals omschreven in de BRL6000. Dit is vastgelegd in certificaatnummer 2072670, uitgegeven door Dekra Certification B.V.
  • F-gassen: Onze koelinstallaties voldoen aan de regeling F-gassen. Dit is vastgelegd in certificaatnummer FG-325/1, uitgegeven door SGS Intron Certificatie.
  • onze koeltechnische installaties voldoen aan de Europese regeling drukapparatuur, PED 2014/68/EU. Dit is vastgelegd in certificaatnummer DA-136/1, uitgegeven door SGS Intron Certificatie.

Wij zijn lid van ‘Techniek Nederland’, de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel.

footer-images

sercom-dealer

facebook