071 402 26 21 eval@eval.nl

logomobiel

Team

Het team van Eval kent in grote lijnen twee soorten medewerkers. Op kantoor bevinden zich de administratie en de technisch specialisten die de werkvoorbereiding verzorgen en die de installaties berekenen en uitdenken. Monteurs in hun herkenbare bussen zijn dagelijks langs de weg om de installaties te bouwen en te onderhouden én om service te verlenen.

Directie en medewerkers van EVAL staan altijd voor u klaar. Enkele namen en gezichten van mensen met wie u doorgaans als eerste te maken heeft als u contact met ons zoekt:

Ben Warmerdam
directie

 

André Hahn
directie

Arie Hoek
bedrijfsbureau

Ed Zonneveld
verkoop

Joost
bedrijfsbureau

Historie

Natuurlijk, het heden en de toekomst zijn het belangrijkst. Maar we zijn toch ook trots op onze geschiedenis. Al was het alleen maar om te laten zien dat Eval niet zomaar een eendagsvlieg is. Al bijna 50 jaar lopen we voorop in techniek. Wat in 1973 als klein installatiebedrijf door Ben en José Warmerdam werd gestart, groeide in de loop der jaren uit tot een middelgrote onderneming. Voor tal van bedrijven realiseerde Eval elektrotechnische installaties, koelingen, computergestuurde klimaatbeheersingssystemen en watertechniek. De glastuinbouw en de bollensector (teelt en export) waren in het begin de belangrijkste aandachtsgebieden en zijn dat nog steeds. Later breidde de klantenkring zich uit en voorzag Eval ook bedrijfsgebouwen, kantoren en woonhuizen van -met name elektrotechnische- installaties.

Hoewel Eval meer dan 20 medewerkers in vaste dienst heeft, is het nog steeds een hecht bedrijf met een platte structuur. Met Ben (zoon van de oprichters) en André als directie blijven de technisch hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening, de service en de korte lijnen hoog in het vaandel.

footer-images

sercom-dealer

facebook