071 402 26 21 eval@eval.nl

logomobiel

Werken bij Eval

Hier vind je onze actuele vactures. Wellicht zit er iets bij dat bij je past. 
(Acquisitie n.a.v. vacatures op onze website wordt niet op prijs gesteld.)

BBL werkplek

Volg jij een BBL-opleiding, of start je binnenkort met een BBL-opleiding in mechatronica, elektrotechniek of koeltechniek op niveau 2, 3 of 4, en zoek je een leerwerkplek waar je de volle breedte van je vak in de praktijk leert, stuur dan een e-mail naar andre@eval.nl. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben altijd een aantal werkplekken beschikbaar voor BBL-leerlingen uit de regio.  

Vacature koelmonteur

Ben jij een ervaren koelmonteur (categorie 1), of heb jij je opleiding bijna afgerond? Eval heeft ruimte voor een koelmonteur die het fijn vinden om in een straal van 30 kilometer rondom Rijnsburg aan de koelinstallaties van onze klanten te werken. We bieden naast een eigen bus met je gereedschappen, fijne en betrokken collega’s, ook een mobiele telefoon abonnement en een goed salaris overeenkomstig de CAO. Je kunt mailen naar andre@eval.nl om je belangstelling aan ons te laten weten en dan maken we daarna een afspraak.

BOL-stageplek

Niveau 1&2;
Zit jij bijvoorbeeld op KTS Teylingen of Vakcollege Rijnmond en doe je een opleiding Produceren, Installeren en Energie (PIE) waarbij je stage wil lopen in de elektrotechniek, stuur gerust een mailtje.

Niveau 3&4;
Leuk dat je stage wilt komen lopen. Ieder schooljaar hebben wij een aantal plekken voor korte en lange stages. Stuur je e-mail naar andre@eval.nl en geef daarin aan waar je vandaan komt, hoe oud je bent en in welk jaar je zit, welke periode je stage wilt komen lopen en hoe lang deze stage duurt.

footer-images

sercom-dealer

facebook