071 402 26 21 eval@eval.nl

logomobiel

Werken bij Eval

Hier vind je onze actuele vactures. Wellicht zit er iets bij dat bij je past. 
(Acquisitie n.a.v. vacatures op onze website wordt niet op prijs gesteld.)

BBL werkplek

Volg jij een BBL-opleiding, of start je binnenkort met een BBL-opleiding in mechatronica, elektrotechniek of koeltechniek op niveau 2, 3 of 4, en zoek je een leerwerkplek waar je de volle breedte van je vak in de praktijk leert, stuur dan een e-mail naar andre@eval.nl. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben altijd een aantal werkplekken beschikbaar voor BBL-leerlingen uit de regio.

Vacature koeltechnisch servicemonteur

Ben jij een ervaren koeltechnisch servicemonteur (categorie 1), of heb jij je opleiding bijna afgerond? Dan is Eval op zoek naar jou. Eval biedt je de gelegenheid om binnen ons werkgebied (30 kilometer rondom Rijnsburg) storingen op te lossen en onderhoud te doen. Naast koelmachines hebben we ook luchtdrogers en industriële warmtepompen waaraan je gaat werken. We bieden naast een eigen bus met je gereedschappen, fijne en betrokken collega’s, ook een mobiele telefoon abonnement en een goed salaris overeenkomstig de CAO. Je kunt mailen naar andre@eval.nl om je belangstelling aan ons te laten weten en dan maken we daarna een afspraak.

BOL-stageplek

Niveau 1&2;
Zit jij bijvoorbeeld op KTS Teylingen of Vakcollege Rijnmond en doe je een opleiding Produceren, Installeren en Energie (PIE) waarbij je stage wil lopen in de elektrotechniek, stuur gerust een mailtje.

Niveau 3&4;
Leuk dat je stage wilt komen lopen. Ieder schooljaar hebben wij een aantal plekken voor korte en lange stages. Stuur je e-mail naar andre@eval.nl en geef daarin aan waar je vandaan komt, hoe oud je bent en in welk jaar je zit, welke periode je stage wilt komen lopen en hoe lang deze stage duurt.

Vacature elektromonteur

Ben jij een ervaren elektromonteur (niveau 2, 3, of 4), of heb jij je opleiding bijna afgerond? Bij Eval zijn we op zoek naar monteurs die zich willen ontwikkelen en hun kennis willen verbreden. Naast elektrotechnische werkzaamheden kun je bij ons ook kennis ontwikkelen van een klimaatbeheersingssysteem (Sercom), of een specialisme ontwikkelen dat we nu nog niet in huis hebben. Eval werkt vooral in een straal van 30 kilometer rondom Rijnsburg, dus je hebt bij ons geen lange reistijden naar de klus. De werkdag is bij ons van 8 tot 17 uur. We bieden naast een eigen bus met je gereedschappen, fijne en betrokken collega’s, ook een mobiele telefoon abonnement en een goed salaris overeenkomstig de CAO. Je kunt mailen naar andre@eval.nl om je belangstelling aan ons te laten weten en dan maken we daarna een afspraak.

footer-images

sercom-dealer

facebook